You are currently viewing Хотел Опера Бургас: бутиков лукс и уют в жентъра на Града

Хотел Опера Бургас: бутиков лукс и уют в жентъра на Града

Хотел Опера Бургас е най-важният партньор на ресторант Opera Garden. Ресторантът и хотела се намират в една и съща сграда в квартал Възраждане , ул. Любен Каравелов 36.

Хотел “Опера” Бургас е перлено съкровище с изтънчен и уникален ретро дизайн. Този бутиков бизнес хотел в сърцето на града предоставя на своите гости несравнен опит от елегантен комфорт и неповторим стил. Разположен в тиха уличка, само на 200 метра от централния площад на града, хотелът съчетава уединение с удобство.

Хотелът предлага разнообразие от стаи, обзаведени с изисканост и внимание към детайла. Легловата база включва единични стаи с двойни легла, двойни стаи с по две единични легла, стаи с едно двойно и едно единично легло, студио и големи апартаменти, оборудвани с всичко необходимо за пълноценно пребиваване.

Всяка стая в хотела е обзаведена с централно парно, климатик, сейф-бокс, телевизор, мини-бар, директен телефон и интернет, осигурявайки на гостите най-високия стандарт на удобство и съвременни удобства.

Хотелът предлага и редица допълнителни удобства, включително сауна с кът за релакс, безплатен WI-FI интернет, подземен гараж с зарядна станция за електрически автомобили и изискан бутиков ресторант. Ресторантът предлага изкусителни средиземноморски ястия и в момента се нарежда сред най-елитните заведения в града.